Vi har förbud till höger och vänster idag, och mer tillkommer tycks det, men cannabis är ett av de förbud vi har idag som är på väg mot sin ände. Trots den negativa klang som denna växt har haft under många år, och trots att den har orsakat mycket oreda i samhället, så har fler och fler stater i USA samt länder världen över börjat legaliserat denna växt och vänt sina blickar mot dess medicinala egenskaper. 

Folk här i Sverige intar dock rollen som ”vetare” och fortsätter att häva ur sig den ena fabricerade lögnen efter det andra, precis som de gjorde när förbudet tillkom.

Men hur mycket vet Du egentligen om förbudet? Vet du den verkliga anledningen till varför cannabis blev förbjuden från första början? eller känner du till det du fick lära dig i skolan och fortsätter hålla fast vid den tron? Finns det någon logisk eller vettig anledning till varför denna växt är förbjuden..?

Det finns en uppsjö med information med mål att få dig att bli avskräckt.

Men världen är på väg att förändras i en rasande fart. Jag och tusentals med mig, har börjat kalla denna växt för framtidens planta, för det är just vad den är.

Vill du veta varför?

Då föreslår jag att du tar dig en titt på denna lilla filmen. Den går igenom kort och snabbt varför denna växt är förbjuden idag, och hur det såg ut innan den förbjöds.

Att den är förbjuden är ingen nyhet för de flesta, och idag är ofantligt många människor inlåsta i fängelser på grund av att de har nyttjat denna ”drog” på ett eller annat sätt. Odlat, sålt, rökt, försökt medicinera osv osv. Användningsområdet för denna växt är minst sagt bred, med idag över 20 000 olika användningsområden som alla för med sig positiva aspekter i vårt samhälle.

Att denna växt som är kommen direkt från vår älskade moder jord är förbjuden, det är helt otroligt. Men det är inte så svårt att förstå dock när pusselbitarna börjar falla på plats. Pengar och makt är den enda anledningen till att förbudet finns, Allt annat är bara negativ propaganda för att hålla kvar förbudet och fortsätta få människor att tro på den negativa och falska propaganda som startade i mitten av 1900-talet.

Det värsta vi kan göra är att fortsätta tro på samma lögn vi blivit matad med.

Det som är glädjande dock, är att flertalet stater i USA tillsammans med flertalet länder i världen har tagit upp kampen om just detta, och har gjort det lagligt. Effekterna av detta är otroliga att se, speciellt då det hjälpt otroligt många med kroniska sjukdomar som MS och tumörer, men även då det visat sig ha en positiv effekt på brottsligheten i de flesta av staterna, som har visat sig gå ner avsevärt jämfört med när förbudet fortfarande existerade.

Brottsligheten har alltså minskat som ett resultat av att cannabis gjordes laglig.

Tror du fortfarande på lögnerna som sägs om denna växt? Trots att det finns tusentals med bevis för att det mesta som sägs är påhittat. Tror du fortfarande på lögnerna om att den är skadlig och rent av farlig? Trots att det finns tusentals människor som idag botar sig själva från både den ena och den andra sjukdomen. Vissa obotliga sjukdomar till råga på allt.

I detta inlägget går jag lite närmare in på vad man kan göra med denna växt:
”WHEN WE GROW, This is what we can do” – en miljövänlig dokumentär för en friskare värld

Vill du höra en läkares åsikt så kan du alltid lyssna till Dr. David Allen och höra vad han har att säga om medicinsk cannabis.
Doktor David Allen diskuterar medicinsk cannabis

Vi har blivit förda bakom ljuset helt enkelt. Är du beredd att vakna?

Intressant fakta:  INNAN växten förbjöds, så odlades den av presidenter och kungar, och användes av dessa, och det var till och med LAG på att den skulle odlas så mycket det bara gick.

Är du fortfarande inte övertygad, då kanske du vill se en film där cannabis dödar cancerceller.
kort film där cannabis dödar cancerceller

(Visited 599 times, 1 visits today)