Vågar du se denna UFO filmen från början till slut?

Tror du på UFO’n så är detta definitivt en film för dig, men är du en som tvivlar så kanske denna skrämmer dig lite. Se filmen från början till slut, om du vågar.

Att vi har besök från yttre rymden, eller vart dom nu kommer ifrån, är inget nytt direkt. I slutet av denna filmen kommer man få ta del av ett intressant samtal, som hävdar att våra frekventa besök inte alls är från rymden, utan från andra dimensioner.

Jag har länkat några filmer i tidigare inlägg om just detta, för den som vill kika på lite fler UFO klipp en kväll som denna. ”Vi har haft besök från yttre rymden!” samt ”UFO-video från youtube som förundrar mig”.

Hur är det egentligen med besöken från rymden, eller från andra dimensioner, är det på riktigt eller det fiktion?

Vad tror du?

Se klippet och lämna gärna en kommentar.

 

(Visited 3 917 times, 1 visits today)
2017-01-03T21:25:47+00:00

5 Comments

 1. Kerstin Granbäck 2015-07-12 at 17:39 - Reply

  Kvinnan på BB. 4 månader före mannen på affären.

  Den 16 juli 1984 låg jag på bb och fick min tredje son.

  Och på den tiden fanns det rökrum på sjukhuset.

  Jag och några mammor till satt där inne en dag och naturligtvis pratas det bara om födslar och bäbisar

  Men en av dagarna satt det en till kvinna där som inte sa nånting hon satt bara och iakttog helt plötsligt började en av mammorna att prata om vad man skulle göra ifall det kom ett ufo landandes alla pratade om det medan kvinnan började att stirra på mej och jag tänkte ( fånigt nog ) om hon var lagd åt det andra hållet, men helt plötsligt fick jag i huvudet att hon inte var härifrån och på en gång när jag fick det klart för mej så gick pratet tillbaks om barn och födslar igen och hon slutade titta.

  Jag tror inte att någon av dom andra ens såg att hon var närvarande med oss.

  Jag och en annan tjej där bruka gå ner i cafeterian och dricka kaffe och den här kvinnan följde bakom mej som en skugga/förnimmelse i 2 dar, ingen annan såg henne.

  Tjejen som jag gick med hade sockersjuka och var sönderstucken i fingertopparna men helt otroligt nog dagen efter ( trots att hon ätit en bakelse ) så visade provernat bra.

  En kväll när jag satt ensam inne i rökrummet den 20 juli kl var halv 10 så kom hon in men då verkade hon som om hon var radiostyrd hon kom in och satt sig stelt med rak rygg i stolen och raka armar stelt efter kroppen inte lika ledigt som när vi sätter oss ( innan jag fortsätter måste jag tala om att medan jag låg där på bb så var jag ensamstående hade inga pengar ( väntade på lön om 3 dar ) inte heller några kläder att ta på pojken när jag skulle hem visste inte hur jag skulle ta mej hem till matfors som ligger ca 2 mil väst om sundsvall ) när hon satt sig sa hon med en metallisk och monoton röst: har du problem, så berättade jag att jag inte hade några pengar att jag inte visste vart jag skulle få kläder ifrån till pojken.

  Då reste hon sig och gick, jag gick nån meter bakom henne hon stannade utanför en dörr som är till ett rum med en bädd i, när hon tog i handtaget så tittade hon åt båda hållen som för att se så ingen såg henne, jag gick till min sal som hade 4 bäddar.

  Morgonen efter vid 7 tiden kom en kvinna fram till mej och gav mej tretusen kronor i handen hon sa att hon hade hittat några fondpengar för ensamstående så gick hon jag bara stog och stirra och förstog ingenting, senare den dagen träffade jag på en bekant, hon skjutsade mej så jag kunde handla kläder och grejer till pojken.

  Kvällen efter kom hon in igen i rökrummet och frågade samma sak, så sa jag att jag visste inte hur jag skulle ta mej hem, så dagen efter träffade jag på en annan bekant som fråga hur jag skulle ta mej hem och sa att jag kunde åka med dom.
  /kicki
  kicckkis20@gmail.com

  • Anders 2015-07-12 at 20:42 - Reply

   det var en minst sagt en fascinerande historia.

 2. Kerstin Granbäck 2015-07-21 at 20:36 - Reply

  Tack Anders! Vad roligt att du svarade.

  • Misty 2016-06-27 at 12:19 - Reply

   I was just searching for this information for a while. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder wh;1a#82t7&s the lack of Google strategy that do not rank this type of informative sites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

 3. Caro 2016-06-27 at 12:10 - Reply

  I am now convinced that we have a dyutsncfional City Council. You remind me of an ELO song. Roll over Beethoven. I can’t wait to see what CAPCS demands of you next.

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Taggar

Translate »