Jag har gjort ett inlägg tidigare som har rört just Ufo och att de har varit, och är, på besök här på jorden – ”Vi har haft besök från yttre rymden!”.

Men jag hittade ett annat videoklipp för några dagar sedan som jag tyckte var lite intressant och tänkte visa här. Vad ni kommer få se är väldigt många olika ljusa prickar som rör sig både till och från jorden, och massa andra fenomen ni förmodligen inte sett på tv innan.

För den som kikar runt på internet så finns det dock mycket att läsa och titta på, och mycket som är falsk och påhittat också tyvärr. Det är ett enda stort virrvarr av information, men ibland hittar man saker som får en att stanna upp lite och fundera. Om detta klippet är något som bevisar något, det vet jag inte dock. Jag har läst en hel del som hävdar att detta bevisar mycket, men det återstår egentligen att se eftersom tiden närmar sig ett avslöjande just nu (enligt de som påstår sig veta vad som håller på att hända).

Alla får givetvis bilda sig en egen uppfattning om det är sant eller inte, för det vet inte jag, jag gissar precis som många andra. Men det är i alla fall väldigt många ljusprickar som far runt på de olika klippen, så mycket kan jag säga.

(Visited 132 times, 1 visits today)