Tallkottkörteln är tveklöst en av dom viktigaste, om inte den viktigaste, körteln vi har i kroppen, och precis som idag så blev tallkottkärteln bland annat kallad för det tredje ögat av vissa kulturer förr. Bilden visar Eye of Horos, som är den symbol för tallkottkörteln som finns att hitta i pyramider i Egyptien bland annat. I tusentals år har tallkottkörteln ansetts som den mänskliga kroppens förbindelse till djupare tankevärldar och ett fönster till andra dimensioner.

Tallkottkörteln representerar ajna:s sjätte chakra som det talas om inom den vediska traditionen. Hinduismen kallar den i stället för Brahmas fönster, och de forntida kineserna kallade den helt enkelt för det himmelska ögat. Om man läser artiklar i dag så kallas tallkottkörteln för det tredje ögat, delvis på grund av att man hittat receptorer i tallkottkörteln som liknar de vi har i våra ögon.

Tallkottkörteln har genom åren varit bortglömd till stor del i vårt västliga samhälle, där vi som oftast lever fullt ut i den yttre fysiska världen med hjälp av våra fem sinnen. Men tallkottkörteln har börjat få mer och mer uppmärksamhet på senare tid och fler människor än någonsin har börjat vakna upp till dess fantastiska funktioner igen. En av dessa funktioner har vi valt att kalla för vårt sjätte sinne, vilket används främst av medier och andra som jobbar med kroppens energier.

Mycket av vad vi kan göra med våra kroppar är den generella människan ovetandes om, men aldrig förr i modern tid har det funnits så många som aktivt försöker ta reda på mer än vad det gör just nu. Och aldrig förr har det funnits så många olika filmer och sidor att läsa på som delar med sig av de olika egenskaper vi som människor har. Att vi är mer än fysiska varelser har börjat bli mer vanligt att tänka idag, och även om vetenskapen inte lyckats bekräfta något av det ännu, så är det trots allt nästan fullt ut erkänt att vi är själar som är på en mänsklig resa.

Vi vanliga dödliga har till stor del varit helt omedvetna om vilka vi är och vad vi kan göra, och de få som ”knäckt koden” har höjts till gudastatus och blivit dyrkade.

Men gäller detta alla då? Är detta något nytt eller har det funnits liknande tankar tidigare?

witshTankar om själen, den vi är, har funnits länge och i många olika tider, men idag säger allt fler att vi är själar, inte att vi har en själ, vilket var så det ansågs förr. Skillnaden är relativt stor om man tänker efter. Om du vid en speciell tid i vårt förflutna sa ”Jag ÄR en själ”, då var du inte långt ifrån att grillas levande på ett bål eller spikas upp på ett kors kanske. Du var inte någon själ, en själ var något man hade. Alla har en själ sades det, och den själen löpte en väldigt stor risk att brinna i evighetens evighet om man gjorde nåt fel, och skulle få uppleva Himmelen om man gjorde rätt. Vart man hamnade, oavsett synd, kunde i många fall bestämmas rent ekonomiskt. Kyrkan och prästerna hade en absolut makt över oss som de inte var rädda för att missbruka ”i Guds namn”.

I dag har vi som tur var kommit lite längre än så och kyrkan har inte längre samma makt över oss.

Men det finns teorier som hävdar att de som styrt här i världen inte har saknat denna insikt om vilka vi är, och att de istället har hållt denna insikt hemlig för oss för att på så sätt fortsätta ha kontrollen över massorna. Det finns även dem som tror, utan att säga att det ligger någon sanning bakom, att de med makten – kyrkan, faraoner, kungar och drottningar – var och är högst medvetna om vad det är för värld vi egentligen lever i, vilket energikosmos allt är och hur man kan påverka samt styra denna energi. Det finns det som kallas konspirationsteorier som påstår att tecknen på ”eliten’s” kunskap, som de kallar dem, finns överallt omkring oss, och mycket cirkulerar kring just tallkottkörteln eller det tredje ögat.

Som ni kan se i följande bild med tillhörande text, vilken är hämtad från bloggen Springboard to Heaven, så känner tydligen denna ”elit” till mer än vad vi tror. Bevisen, sägs det, finns att skåda i olika symboler som är utspridda mitt framför ögonen på oss. Den finns på påvens stav men är även tryckt på den amerikanska dollarsedeln, då i form av ett öga och en pyramid.

Vatikantorget har den största tallkottestatyn att skåda här i världen, och påven har även en stav med en tallkotte på. Detta är en symbol för att genom tallkottkörteln når man den högre dimensionen (Världsträdet). Många hemligheter gömmer sig bakom kyrkans symboler och ritualer och namn, och de vill hålla allmänheten okunnig för att behålla sin makt. De har i alla tider använt dessa urgamla kunskaper internt, just för att de tror lika mycket på de krafterna nu som man trodde på dem redan på de gamla egypternas storhetstid.

Vilka är vi då och vad kan vi vanliga dödliga göra?

Det är väl egentligen en av de största frågorna som vi kan ställa oss själva. ”Vem är jag?”

Det riktiga svaret, sanningen, kan bara komma inifrån oss själva. Du kan bara veta vem du är genom att sätta dig i tystnad och ärligt be om att få veta vem du verkligen är. Svaret, sägs det, kommer i form av en känsla. Du kommer aldrig få höra en röst som berättar för dig vem du är eller vad du ska göra. Själen, ditt verkliga Jag, kommunicerar endast via dina känslor. Den kommer aldrig säga ditt namn eller basera ditt jag på vad du har för prylar i ditt liv eller vad du försöker eller redan har uppnått.

energetic-bodyDu är inte ditt liv. Du är mycket mer än så. Du är.

Du är en kosmisk varelse som är delvis fysisk i din nuvarande kropp. Jag säger delvis fysisk för att en del av kroppen är ickefysisk. Vi har en så kallad eterkropp också, som enkelt kan kännas under meditation. Din fysiska kropp är ditt redskap och ditt fordon genom livet. Det är den maskin du styr med ditt intellekt och som kan svara med fysisk rörelse. Den är organisk uppbyggd och alla processer sker genom elektriska impulser som går genom ett nätverk av nervtrådar genom hela kroppen. Alla impulser tolkas av vår organiska processor som vi kallar hjärnan, och med rätt näring till denna maskin så kan den uträtta saker som de flesta skulle kalla övernaturligt eller omänskligt.

Jag har valt att i exemplet ovan kalla hjärnan för vår processor, då hela kroppen i stort sett kan liknas vid en dator. Hjärnan är väldigt lik en processor som har hand om att tolka alla signaler, alla elektriska impulser som kommer in via våra fem sinnen, men även det sjätte. Vi har olika organ i kroppen som också de har hand om olika saker, inte helt olikt en dator med sina olika hårdvaror som alla är nödvändiga för att datorn som helhet ska kunna fungera. Och precis som en dator som aldrig tas hand om, som aldrig får sina virus utrensade eller blir full av massa skräp som kan sega ner den, så fungerar vår kropp på ett liknande sätt. Om vi inte tar hand om den på rätt sätt, så minskar dess kapacitet radikalt med åren. Om vi hela tiden förser våra kroppar med mat som är onyttig, så försämrar vi inte bara kroppen, utan även hjärnans förmåga att prestera på bästa sätt.

Vi som en mänsklighet använder som mest 10% av vår hjärnas kapacitet.

Det finns gott om teorier kring vad som skulle hända om vi lyckades använda större del av hjärnans kapacitet. En del skjuter från höften och tror att vi kommer att kunna teleportera oss, medans andra har enligt dem själva en mer realistisk syn på det, och istället tror att vi kommer att kunna kommunicera telepatiskt. Men det finns faktiskt saker redan idag som är högst intressanta och som får en att börja fundera lite extra kring detta.

Det som står i nästa stycke klassas fortfarande som teorier, eftersom det inte finns någon vetenskaplig forskning på det.

tallkottenSpontana helningar av sjukdomar, tumörer som lösts upp mitt framför ögonen på vissa (ultraljudskamera), folk som tänt eld på papper med hjälp av ren energi (chi) från deras händer. Eller varför inte utanför-kroppen-upplevelser (OBE) som uppnåtts genom hypnos, där en patient har lämnat sin fysiska kropp och gått in i ett annat rum, läst vad som stått i ett brev och sedan dikterat från minnet ord för ord vad som stod. CIA kan tilläggas har gjort sina egna experiment som de valt att kalla ”remote viewing”, där en person fått tänka på en annan person på andra sidan jorden, och sedan detaljerat målat upp hur platsen ser ut som denna andra person befinner sig på, tillsammans med namn på land, stad, och sånär som på namnet på den byggnad som personen befunnit sig i. Detta är alltså bekräftade saker som vi kan göra, men som det fortfarande saknas vetenskaplig forskning på.

I denna videon, får du bland annat se tumören jag nämnde som försvinner på under 3 minuter.
I den här videon, så får du se en ”chi-mästare” tända eld på ett papper med sina bara händer.
I denna video, så får du se en annan som har bra koll på sin energi och har lärt sig lite tricks vad gäller detta.

Om du i stället väljer denna videon, så får du se en tydligt fejkad version på en man som tänder eld på papper med sina ”bara händer”. Men du får också se hur detta lilla trick går till.

Man ska nämligen inte tro på allt man ser, oavsett hur otroligt det kan verka. Många videor som finns på youtube är tydligt fejkade, medans det givetvis finns de som ser helt äkta ut men som trots allt är fejk. Att se skillnad är inte alltid så lätt dessvärre och det gäller att vara kritisk redan från början. Man behöver se om filmen många gånger, läsa kommentarer till den och försöka hitta liknande videor och artiklar för att få att kunna få en helhetsbild.

Den fjärde videon ser nästan ut att vara äkta, men det ser påtok för enkelt och tillgjort ut, vilket ofta kan vara ett tecken på att det också är just det, tillgjort och fejkat. Youtube svämmer över av liknande filmer och en massa mer som ser både äkta ut och är väldigt välgjorda. Men man bör ha i åtanke att vi trots allt lever i en dataålder, där det numera har blivit förhållandevis enkelt att spela in sina egna filmer för att sedan redigera dem i något program för specialeffekter eller liknande.

Väljer du att titta på denna film istället, så kommer du få se en kille som, enligt honom själv, använder sig av ”aerokinesis” för att flytta massa löv. Detta är alltså förmågan att styra luften med hjälp av kroppens förmåga att inverka på de energier som finns överallt. I videon får du se en kille som står bland massor av höstlöv och vad det ser ut som, får det att börja blåsa nästan på kommando så att löven flyger omkring. Fejkat eller inte låter jag vara upp till dig själv att avgöra, jag har med videon mest för skoj skull och jag säger inte på något sätt att detta fungerar för dig, mig, eller någon annan. Men nog yr det en hel del löv alltid.

trainingDetta är alltså en liten del av vilka vi är och vad vi kan göra.

Men som de flesta vet så är inget av detta något som de flesta av oss kan göra. Många av oss önskar säkert att vi kunde det, och många av oss är fortfarande tveksamma och tror i bästa fall att detta bara är tillgängligt för vissa av oss. Sanningen är dock att det som en av oss kan göra, det kan alla av oss göra, och det är också något som alla lärare och profeter genom tiderna har sagt. Vi är alla en och det en av oss kan göra kan vi alla göra. Vi befinner oss alla i mänskliga kroppar, och även om vi försetts med olika talanger som är unika för oss, så har vi alla i grunden samma funktioner i kroppen. Skillnaden ligger i hur vi väljer att använda oss av dessa funktioner. Alla talanger och alla förmågor vi har, kräver träning och förståelse. Man kan aldrig lära sig något och bli riktigt bra på något, om man inte tränar. Och man kan aldrig bli så bra som man skulle kunna bli, om man inte förstår vad det är man jobbar med och hur man gör det på bästa sätt.

Ett bra verktyg vid all form av träning är optimala förhållanden och en sund kropp där allt fungerar felfritt.

Det absolut första steget vi kan göra helt själva, det är att erkänna att vi har en tallkottkörtel som är understimulerad samt till viss del förkalkad. Vi behöver erkänna för oss själva att vi med största garanti har låtit denna körtel samla på sig en massa skräp som får den att fungera sämre, och sedan ta ansvar för vad vi har gjort och börja förändra det som krävs.

Jag säger inte med detta att det kommer ske stora förändringar om man gör det, men en bra sak leder oftast till något bättre. Min egen hälsoresa började precis här faktiskt, med att hitta information och naturliga tillskott som kunde hjälpa till med att rensa bort det skräp som körteln samlat på sig. En stor bov i allt detta då, är ett ämne som dras till tallkottkörteln likt flugor till koskit, och det ämnet heter fluor. Tallkottkörteln fungerar som en magnet som drar till sig fluor i kroppen, vilket ni kan se på bilden nedanför, och detta orsakar en så kallad förkalkning av körteln.

En förkalkad tallkottkörtel kan påverka allt.

Det finns teorier som säger att tallkottkörteln huserar sanningen om vilka vi är och vad vi kan göra. Den sägs vara nyckeln till sanningen om oss själva som kosmiska varelser och insikten om att vi inte är begränsade i våra kroppar. Tallkottkörteln sägs vara vår länk till det kosmiska inom oss och den del av oss som tar med oss på fantastiska resor i drömmarnas land. Enligt vissa teorier så är det just tallkottkörteln som är den nyckel som kan låsa upp sanningen för oss, genom att ge oss tillgång till den värld med kunskap som finns bortanför våra kroppar och denna fysiska verklighet.

Som sagt så är allt detta teorier och inget som vetenskapen kunnat bevisa ännu. Men all sanning sägs dock finnas inombords hos var och en av oss, vilket rent teoretiskt borde innebära att den även är tillgänglig för alla. Enligt vissa är meditationen det enda sättet att komma i kontakt med denna inre kunskap, denna sanning som finns inom oss alla.

Huruvida det stämmer är upp till var och en att ta reda på. 

Allt som ska krävas är daglig meditation under minst 1 timma om dagen och med en klar avsikt om vad det är man vill uppnå. Hur lång tid det tar innan man når sina mål sägs vara högst individuellt och kan nog avskräcka en del. Det kan ta allt från veckor till månader eller år, och i värsta fall en hel livstid.

Så varför ens bry sig? varför ödsla tid på något som man kanske aldrig ens kommer uppnå?

meditationEn del säger att det viktiga är inte att nå målet, utan att njuta av resan. Och det finns ändå en positiv sida med allt, oavsett om det tar en hel livstid innan man når dit man siktat.

Om man ändå väljer att lyssna på de som förespråkar meditation som ett sätt att nå någon högre kunskap, och utövar det själv dagligen, så kan tydligen denna timma med avslappning resultera i mer än vad vi trodde var möjligt. Du kanske inte når ett tillstånd där du blir ett med alltet likt någon Buddha, om det nu är ditt mål med att meditera. Men de som vet säger att man kan uppnå en inre frid och harmoni som breder ut sig i ditt liv, och som inte är mätbart med någonting som existerar på denna planet. Och det om något kan ju knappast vara negativt.

För att klargöra detta ytterligare, så är det viktigt att vara medveten om att inget av detta är vetenskapligt bevisat. Det enda vi i dagsläget vet med säkerhet är det som forskning och vetenskapen har kommit fram till, vilket är att vi har en tallkottkörtel, att den har receptorer precis som våra ögon, att den fullkomligt avskyr fluor och den styr en hel del viktiga funktioner i kroppen.

En av dessa lite fräckare funktioner är helt klart Dimetyltryptamine – eller DMT.

dmt loggaDMT är en gulaktig flytande proteinmolekyl med extrema hallucinogena egenskaper som enligt vissa teorier frigörs vid behov av tallkottkörteln. DMT är ett ämne som frisläpps av tallkottkörteln när vi drömmer och som kan resultera i väldigt färgstarka och levande drömmar. Men det utsöndras betydligt mer vid en ”nära-döden-upplevelser”, och DMT är anledningen till att livet kan” flasha förbi på en sekund” när vi upplever något riktigt skrämmande. Men DMT kan även bidra till att vi får ett djupt intuitivt seende och att vi kan se både framtiden och det förflutna. Medvetandet frisläpps från sina fysiska begränsningar och vi kan se det vi annars inte ser.

Enligt studier är frisättande av DMT förenat med mycket höga frekvenser av hjärnvågor i frontala cortex (främre hjärnbarken) och låga frekvenser i hjärnstammen, ända ner till deltavågor. DMT bidrar alltså till en stark transformation av frisatt energi, ett inre seendeDet är inte inbillning och det är inte nödvändigtvis en hallucination heller, utan det som upplevs är högst verkligt och det kan påvisas att det faktiskt händer något i hjärnan rent neurologiskt och biokemiskt.

DMT är i dag ett narkotikaklassat preparat som är förbjudet i Sverige, men trots detta så är det ett av de mest naturliga ämne som finns i överflöd i vår natur. Det finns naturligt i allt levande på denna jord. Ayahuasca exempelvis, det psykedeliska te som framställs av Amazonas shamaner, tillverkas av speciella växter innehållande just DMT, som sedan får kokas under några timmar för att bli till ett drickbart te.

DMT är en av ämnena som tallkottkörteln producerar, men den har även hand om framställningen av melatonin.

Melatonin är kort och gott ett sömnhormor som gör oss trötta och reglerar vår dygnsrytm. Detta styrs av tallkottkörteln som har hand om produktionen och regleringen av nödvändiga hormoner. Om melatonin (serotonin) produktionen hamnar i obalans så påverkar detta direkt vår sömn, vilket ofta leder till andra ”negativa” saker. Man kan bli på ett dåligt humör, man tappar fokus och blir okoncentrerad och man kan få svårt att tänka som man brukar.

Melatonin förklarat: (informationen hämtat från Zarahssida.se)

Enkelt beskrivet, så är melatonin ett naturligt sömnhormon som ökar när dagsljuset minskar. En ljus sommarkväll är alltså melatonintillverkningen låg, jämfört med en mörk vinternatt. Produktionen är som högst mellan 22 och 04 på natten, men då allra främst mellan 23-01, då även frisättningen av tillväxthormoner är som störst. Melatonin är således inte bara nödvändigt för att erhålla en ordentlig sömn utan för dess påverkan och reglering av puberteten och dess fantastiska förmåga att bekämpa skadliga fria radikaler. Med låga halter melatonin sätter puberteten inte igång som den ska, vilket är en av anledningarna till att ungdomar i puberteten sover mer än vuxna människor.

Oförklarade fenomen iFokus säger följande om tallkottkörteln:

Något som forskning nyligen påvisat som är mycket intressant  är att tallkottkörteln som enda inre organ har kontakt med varje neuron, varje cell i kroppen via ett nätverk av fin fascia! Varenda liten cell, ända in till DNA! Denna lilla tallkotte med inre seende kan alltså betraktas som ett överordnat organ för vår kropp, en inre styrare.


Zarahssida.se
skriver följande om tallkottkörteln och dess relation med fluor:

En form av tallkottkörtelstress är när tallkottkörteln blir förkalkad av natriumfluorid, som finns i ditt dricksvatten och i vissa långlagrade produkter samt andra källor som Prozac (fluoxetin), fluorokinolonantibiotika och non-stick köksredskap. Alla dessa källor ökar riskerna för en förkalkad tallkottkörtel.
Ett annat samband visar på vikten att använda tandkräm utan fluor, inte bara för sköldkörtelns skull (eftersom fluor och klor tar platsen från jod i sköldkörtelproduktionen) utan även för att det finns ett samband mellan fluorintag och tallkottförkalkning. Numera finns många studier som visar att tallkottkörteln är det primära målet för fluorets ackumulering i kroppen. Kort sagt, så lagras fluor i tallkottkörteln och försämrar dess funktion i och med den förkalkning som uppstår. Tallkottkörteln har liknats med vårt kroppsliga själscentra och det är ifrån denna lilla körtel som våra tankar till stor del skapas. Fluor gör alltså inte bara att sköldkörteln hamnar i obalans, utan även att vår sömn och våra tankar störs.

Det finns teorier som hävdar att informationen om fluor och dess relation till tallkottkörteln har varit känd sedan många år tillbaka.

Huruvida detta är sant eller ej är väldigt svårt, om inte omöjligt, att bekräfta. Och den som bestämmer sig för att ge sig in i detta ämne lite djupare, den kommer snart att inse att detta är något som konspirationsteoretiker har hävdat i många år. De försöker påvisa att fluor är direkt skadligt för oss, och att tillsätta det i diverse livsmedelsprodukter är gjort högst medvetet. Men allt detta är teorier och inget som någonsin blivit bekräftat. Teorierna sträcker sig så långt bak i tiden att de som förmodligen satt på sanningen är döda sedan länge dessvärre.

När jag gjorde lite egna sökningar kring detta så kom jag till tidningen 2000-talets vetenskap där det fanns en äldre artikel om fluorets uppkomst och skadeverkan på oss människor. Tidningen hävdar att den är ”tidningen som talar när andra tiger”. Och det man kunde läsa om fluor i deras 3:e utgivning år 2004 är skrämmande.

Om det är en konspirationsteori eller inte får du avgöra själv. Ett utdrag från artikeln finns att läsa under länken.

http://www.2000tv.se/tidning/04nr3/2000tv_nr3_2004.pdf

Under Andra världskriget hade USAs regering samlat ihop dåtidens förnämsta atomforskare med bland andra Albert Einstein och Enrico Fermi för att utveckla atomvapen. Projektet gick under beteckningen Manhattanprojektet (se 2000-Talets Vetenskap nr 98;1) och det gällde att renframställa såpass mycket kärnbränsle ur antingen uran eller plutonium att man överskred den kritiska massan. Första steget var att anrika uran och separera den mycket radioaktiva isotopen uran-235. Vid denna anrikningsprocess användes det sålunda stora mängder med fluor. En av anläggningarna som försedde Manhattanprojektet med fluor var du Ponts kemianläggning i Deepwater, New Jersey. Sommaren 1943 skulle emellertid ett fluorutsläpp från fabriken inträffa som allvarligt drabbade de bönder som hade sina odlingar och husdjur i vindriktningen. Efter en natt med kraftigt åskväder var olyckan framme. Alla höns hade dött. Hästarna var stela och kunde inte arbeta. En del kor var så handikappade att de inte kunde stå på benen utan de låg och åt. Också de som arbetade på farmerna fick problem. Hade de ätit av persikor eller tomater, som var traktens specialitet, så hade kräkts hela natten efterpå. Efterföljande år upptäcktes också liknande skador. De införstådda förstod att det rörde sig om en förgiftning från fluor – men det fick inte komma ut eftersom det pågick ett krig. Minsta misstanke om att fluor användes i så stor industriell utsträckning skulle kunna uppfattas av fienden som att man arbetade med uran – och därmed en atombomb. Bönderna som hade drabbats fick reda på att allt skulle ordnas upp efter krigsslutet.

Bönderna i området gick till domstol, efter det kriget var slut, för att stämma företaget du Pont och Manhattanprojektet för de skador som fluorutsläppen åsamkat dem. Böndernas protester utmanade makten, och trots att detta miljöbrott var begränsat och mycket lokalt så kom det att skaka om myndigheterna. Flera hemliga möten hölls i Washington och de anteckningar som gjordes vid mötena var hemligstämplade och har blivit frisläppta först på sent 1990-tal, men av dem framgår att här hade USAs etablissemang slutit sig samman för att stå emot bönderna. Uppenbarligen var det så viktigt för dessa herrar att hemlighetsmakeriet bakom atombombsframställningen inte på något sätt fick komma ut. En skadeståndsprocess i en lokal tingsrätt hade givit offentlighet – och därmed risk att andra nationer skulle notera det inträffade – åt USAs fortsatta arbeten med atombomben.

När FDA i diskussionerna framförde krav på du Pont att grödorna från det område som var nedsmittat med fluor skulle beslagtas så bestred företaget detta; ”det skulle skapa en psykologisk reaktion”. Istället skulle nya provtagningar göras i området: men de skulle inte utföras av Jordbruksdepartementet utan av Arméns avdelning för kemiska vapen. Lösningen var genial: bevisa att fluor är nyttigt. Man skulle helt enkelt åstadkomma och visa upp en sådan forskning, som tvärtom visade upp att fluor var bra för hälsan och speciellt för tänderna. Då skulle en rättegång inte komma till stånd och lantbrukarfamiljernas farhågor lägga sig.

Undersökningarna friserades och att militärens tunga hand vilade över forskarna kan idag konstateras sedan hemligstämpeln har tagits bort från handlingarna i ärendet. men en del dokument saknas fortfarande helt. Men det finns i alla fall en sådan undersökning utförd på de anställda som arbetade med att renframställa fluor för atombomsprogrammet. Den ursprungliga versionen – som hölls hemlig tills för några år sedan – avviker i vissa viktiga delar från den frisserade rapport som man publicerade i de Amerikanska Tandläkarnas tidskrift JADA redan 1947. I den hemliga rapporten kan man läsa att de flesta av arbetarna inte hade några tänder kvar. I den friserade versionen var det ändrat till att de inte hade några hål i tänderna. I den hemliga rapporten stod det att arbetarna var tvungna att bära gummistövlar eftersom fluorångorna löste upp deras tånaglar om de gick i vanliga skor. I den friserade versionen är denna passus borttagen. I den hemliga rapporten står det att fluor kunde ha haft samma menliga inverkan på deras tänder, och bidragit till deras tandlöshet. I den friserade versionen är detta borttaget. I den friserade versionen drar man som slutsats: ”männen var osedvanligt friska, sett ur både kroppslig och tandstatussynvinkel.” Efter att ha jämfört den hemliga rapporten mot det som offenliggjordes så får toxikologen Phyllis Mullenix göra följande kommentar: ”Detta får mig att skämmas av att vara en vetenskapsman. Man kan bara undra om de andra säkerhetsstudierna utförda på fluor var gjorda på samma sätt.”

Det finns mer att läsa i denna artikel, jag valde bara att ta en del av den. Vill du läsa artikeln i dess helhet så kan du klicka här.

Tyvärr så kan man nog konstatera att Phyllis Mullenix farhågor var sanna. Säkerhetsstudiernas bristfällighet har numera blivit ganska så tydlig då fluor klassats om från ofarligt att konsumera till att numera anses vara ett nervgift, en studie som publicerades i tidsskriften The Lancet.

Jag har skrivit ett mer utförligt inlägg om fluor här.
Här finns en länk till studien i The Lancet.

Eye_of_Horus_Amulet_LACMA_50.4.6.17_(2_of_2)Tallkottkörteln sägs vara vårt fönster till kosmos och till det gudomliga inom oss.

Det sägs också att allt vi någonsin vill veta, vet vi redan, och att tallkottkörteln är dörren till all denna kunskap. Flertalet kulturer förr visste däremot om den här informationen och har använt sig av den flitigt. Men i och med att det västliga samhället tog form, där pengar och makt blev ett faktum, så har vi sakta men säkert tappat kontakten med både tallkottkörteln och oss själva.

Men har det verkligen varit planen, lever vi verkligen i en sån ”ond” värld att människor medvetet försöker hålla oss borta från sanningen?

Om man ställer samma fråga till en helt vanligt tänkande människa, så hade förmodligen svaret blivit nej. Världen är verkligen inte så ond. Det finns givetvis ingen som försöker förgifta oss, och tankar som går åt det hållet hamnar snart i en mapp med stora bokstäver som lyder: KONSPIRATIONSTEORIER.

Och visst, många teorier finns det kring vad som har skett under årens lopp. Vem som har gjort vad och med vilka avsikter. Att försöka reda ut den soppan är ingen enkel uppgift kan jag lova, och som man kunde läsa i 2000-talets vetenskap så är fortfarande en hel del hemligstämplat. Varför det är så kan man väl bara gissa sig till, vilket en del gör med en väldigt livlig fantasi.


En sak är i alla fall säker.

Om alla hade vetat sanningen om världen och om livet och oss själva, då hade makten och pengarna omfördelats. Vi hade upphört med vårt förstörande av naturen och vi hade genast lagt band på vårt kosumerande av varor och tjänster till höger och vänster. Och vi hade alla slutat upp med att förgifta oss själva och naturen vi lever i. Vår materialistiska värld hade blivit tvungen att hållas i shakt, och det hade inte varit uppskattat av de som tjänar på att konsumtionen av varor ständigt ökar.

Om man väljer att placera sig själv i mappen med konspirationsteorier, så är det lätt att tro att någon har valt att placera fluor i vårt liv av en anledning. Den mer sunda teorin hade i så fall varit att bevisen (fluoret-restprodukten från att skapa uran) måste försvinna på något sätt, och vilket sätt kan vara bättre och mer ekonomiskt än att låta oss alla äta upp det i tron att det är bra för tänderna. Sen att detta skulle vara farligt, vilket redan har bevisats gång efter annan, spelar väl ingen större roll om man kan tjäna pengar på det?! Tyvärr så är det en sådan värld vi lever i, helt upp och ned. Finns det pengar att tjäna och makt att få, då finns det alltid någon människa som är beredd att utföra det jobb som krävs.

fluoride didMen varför tillsätta fluor i så mycket produkter då?

Den mänskliga förmågan att tänka och resonera, reduceras av en förkalkad tallkottkörtel. Detta är inte några gissningar utan det är bekräftad forskning att fluor minskar vårt IQ.

Vissa konspirationsteorier hävdar att man till och med använde sig av fluor i dricksvattnet i vissa koncentrationsläger under andra världskriget, just för att göra de ”boende” där mer fogliga. En människa som inte tänker, som inte resonerar och inte försöker klura ut något, är heller ingen människa som kommer göra uppror mot något. Den människan kommer i stället att foga sig efter de rådande omständigheterna.

Trots att detta bara är teorier så får vi ändå inte glömma bort vårt främsta vapen – kunskap.

Du kanske började läsa detta inlägg och trodde att du var din kropp och ditt namn, att du var en människa som ser ut på ett visst sätt, och att det stoppade där. Du har lite tankar, positiva och negativa, och du har haft lite olika upplevelser i livet som har format den du är. Men nu hoppas jag att du har förstått att din kropp bara är något som du har, ett fordon ditt riktiga Jag färdas i. Ditt namn är bara ett namn som du eller någon annan har valt att kalla detta fordon du ser i spegeln varje dag. Ditt Jag, den riktiga Du, är betydligt mer än så. Du är en själ, med ett evigt liv, och det är inte första gången du är här på jorden och gör en mänsklig resa. Vi har alla varit här förut, och de flesta av oss kommer att komma hit igen och igen, tills vi känner att vi har lärt oss allt som vi kan lära oss av vår tid här på jorden. Vi är här för att växa och för att hjälpa varandra, och vi har inte kommit hit för att förstöra vår natur eller utöva makt mot varandra.

Vem vet egentligen.. kanske är det rent av så att många av dem som tillsätter fluor i våra livsmedel och som tillåter att vi besprutar våra grönsaker, de kanske har koll på detta?! Inget är ju omöjligt, även om just dessa tankar faller in i kategorin där konspirationsteoretikerna hör hemma. Men om man lyssnar på deras teorier så har denna ”elit” som styr vår värld tveklöst mer koll på vilka vi är än vad den generella människan har, och de skäms inte över att visa det heller sägs det. Ett av tecknen sägs vara den berömda dollarsedeln, där pyramiden och ögat är väl synligt för alla att se. Detta sägs vara ett bevis på att denna ”elit” har stenkoll på vilka vi är, och i konspirationsteoriernas värld så vill denna ”elit” se till så att denna nyhet är, och förblir, främmande i vår värld.

dollarsedelMen varför gå till sådana här längder för att hålla oss i ovisshet?

Om man har tagit sig en titt på hur världen ser ut idag, så kommer det nog inte som en större chock när jag berättar att det som styr denna värld, är pengar och makt. Och de som har både pengar och makt, brukar ha en tendens till att vilja ha mer av båda.

Det säger sig nästan självt att när vi alla vet vad vi är och vad livet ärdå kommer vi inte längre acceptera krig eller att förstöra naturen på det sättet vi gör, eller exploatera andra delar av vår värld för rena vinsters skull. Vi skulle börja göra oss av med allt detta i stället. Det har aldrig funnits någon poäng med att ta livet av det som finns här för att ge oss liv. Det enda som finns att tjäna på att förstöra naturen är pengar och makt, till en kostnad som kan ta vårt liv.

Detta är givetvis inte hållbart i längden, och den förståelsen är något som äntligen börjar få lite fotfäste i världen nu. Och den förståelsen är också det som skrämmer alla människor med makt. Vi har helt enkelt förstört tillräckligt och vi kan inte längre fortsätta att göra det för pengars skull. Nu har tiden kommit då det är dags att vakna upp och bygga upp världen igen. Men först måste den gamla bort. Först måste korthuset falla, och det är inte alla som är lika förtjusta över denna självklarhet.

Men nog om konspirationsteorier, nu går vi över till lite praktiska saker i stället.

Är du intresserad av att försöka upptäcka någon inre sanning så finns det ju givetvis de som anser att de har kunskapen om hur man går till väga. Om detta fungerar kan jag personligen inte svara på, jag har aldrig provat deras tips. Men tjejen i denna video tycks ha koll, om man får tro på henne själv det vill säga. Dock förespråkar hon meditation, och det är definitivt något jag kan ställa mig bakom. Meditera mera borde flera ;)

Meditera är bra, men finns det något mer jag kan göra?

Förutom att börja meditera dagligen samt få in den vanan i vardagen, så kan det alltid vara bra att försöka rensa ur alla gifter som kroppen samlat på sig. En bra start är att köpa ekologiskt och kravodlat i så stor utsträckning som möjligt, inte för att det påskyndar någon aktivering av tallkottkörteln, men det reducerar markant gifterna du får i dig från besprutad mat. Och ju mer gifter du stoppar från att komma in i kroppen, ju mer gifter kan kroppen börja göra sig av med. Sedan kan det vara bra att informera sig om GMO produkter (genmanipulerad mat) och undvika dem så gott det går. Ge din kropp naturlig föda helt enkelt.

Akta dig för allt fluor som finns, och det finns mycket.

Kasta bort din fluortandkräm och leta efter en utan fluor, eller leta upp ett bra recept på att göra en egen ekologisk tandkräm som är nyttig istället. Det är verkligen inte svårt och en del använder sig av kokosolja som bas. Sen kan du byta ut dina teflon-pannor och kastruller mot rostfria istället, dessa läcker varken fluor eller aluminium, och använder du dig av koppar eller järn så får du automatiskt i dig detta via maten. Win win så att säga.

Koppar och järnpannor kan vi använda utan att vara oroliga, men aluminium ska vi undvika så gott det går, så se till att hitta dig en aluminiumfri deodorant också när du ändå är i farten, så minskar du risken för bröstcancer. Gå över till ekologiskt och kravodlad mat som tidigare nämnts, men se upp, för det finns fortfarande ekologiska produkter som är onyttiga. En annan bra grej för att hjälpa kroppen att rensa ur gammalt skräp, är att se över vattnet där hemma. Vårt svenska vatten är visserligen drickbart, men det är tyvärr allt annat än rent. Om du kan så köp något som filtrerar bort all skräp, din kropp kommer att tacka dig.

Jag överlåter resten av detta inlägg till ett par tjejer som tipsar om att rensa just tallkottkörteln från fluor och annat. Jag hoppas du tyckt läsningen varit intressant. Vill du får du mer än gärna lämna en kommentar på inlägget och dela med dig av både tankar och annan information.

 

Källor:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Tallkottk%C3%B6rteln
http://oforklaradefenomen.ifokus.se/articles/508400b788f47204f9000a7f-tallkottkorteln-och-dmt-molekylen-tredje-ogat
http://www.zarahssida.se/blog.php?bid=2701&print=1
http://www.zarahssida.se/blog.php?bid=2692&print=1
http://www.epochtimes.se/articles/2008/10/21/15985.html
http://www.youtube.com/watch?v=Y8Jm3J_RKkw
http://christinaojamo.blogspot.se/2013/06/det-tredje-ogat-tallkottkorteln-pineal.html
http://www.thelancet.com/journals/laneur/article/PIIS1474-4422(13)70278-3/fulltext#article

http://fluoridealert.org/studies/acute03/

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/08/07/effects-of-fluoride-to-children.aspx

(Visited 33 689 times, 3 visits today)