För er som inte känner till Russell Brand sedan tidigare så är han i alla fall i min värld känd som en Hollywood skådis. Han har medverkat i några filmer, och den senaste jag såg med honom i tror jag var: Get Him to the Greek, där han spelar rollen som Aldous Snow, en brittisk rock-artist som totalt tappat kontrollen.

Men det är inte på grund av den filmen som jag valt att skriva detta inlägget om honom, utan det är för hans öppenhet med vad han tycker och tänker, och hans insikter i livet och verkligheten och vad som verkligen håller på att hända.

Wikipedia har följande att säga om Russell Brand:

Russell Edward Brand, född 4 juni 1975 i Grays, Essex, Storbritannien. Han är en brittisk ståuppkomiker, skådespelare, krönikör och programledare i radio och tv.

Under 2006 års Big Fat Quiz of the Year Show bildade han laget ”Goth Detectives” tillsammans med Noel Fielding. De två var värdar för 2007 års Teenage Cancer Trust på Royal Albert Hall. Brand uppträdde i en sketch tillsammans med David Walliams och Matt Lucas från Little Britain på 2007 års Comic relief. Han har medverkat i 2006 års Secret Policeman’s Ball, en välgörenhetsgala som anordnades av organisationen Amnesty.Han var värd för MTV Video Music Awards 2009.

Russell medverkade i filmen Dumpad där han spelade rollen som rockstjärnan Aldous Snow. Han medverkade i filmen Get Him to the Greek i samma roll som i Dumpad, samt i Bedtime Stories med Adam Sandler.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Russell_Brand

Han kallar sig vaken – och jag kan inget annat än hålla med.

I klippet som jag har länkat så talar han om mycket av vad som tas upp på denna bloggen, och om det inte står något om det än så kommer det förmodligen att göra det. Russell Brand har för mig visat sig vara ett föredöme och ett hopp om att det finns tänkande och ifrågasättande människor även i det ”ytliga” Hollywood.

Jag hoppas din engelska är bra ;) för killen är britt, och han pratar på i stort sett lika snabbt som man förväntar sig att en britt gör. Men om du orkar hänga på i 10 minuter så tror jag att du kommer få dig en liten ögonöppnare även här. Det han pratar om är enligt honom inget påhitt, utan hans egna erfarenheter.. och jag får nog hålla med han i mycket av det han säger. Detta är inte det sista du hör från denna killen på denna blogg.

Ge filmen tio minuter och dra sedan ut och njut av denna härliga söndag.

Ha en fantastiskt bra dag mina vänner!

Namaste.

(Visited 71 times, 1 visits today)