Enkelt och snabbt förklarat så är ett RFID chip ett litet mikrochip i storlek med ett riskorn, som man opererar in under huden via ett snabbt ingrepp. Namnet kommer från Radio-Frequency IDentification, vilket innebär att det är ett chip med möjlighet att skicka ut en radiosignal för identifikation.

Jag tänkte i detta inlägg länka några klipp som jag hittat på youtube, och ett av klippen nedanför är anledningen till varför jag sitter här och skriver om detta. RFID chip till människor är uppenbarligen inget nytt visar det sig, utan har använts på människor i över 10 år redan. Men det är inte förrän nu på senare tid som det börjar dyka upp i bland annat media, och det råder lite olika teorier kring varför detta sker.

Det är lite fascinerande det som händer just nu, men samtidigt skrämmande för vissa som ni kommer att få se i video nummer 4:a. Det som är fascinerande är hur chippet promotas här i väst jämfört med i andra länder, till exempel Filipinerna som det 4:e klippet är från. Här i Sverige går det inte att tvinga på oss det, så ”dom” får försöka på annat sätt. Jag har inte koll på hur många det är som har chippat sig hittills, här i väst det vill säga, men vad jag förstått så är det inga fåtal längre. Det börjar bli populärt att göra det, fler gör det och vissa arbetsplatser har det som tvång på sina anställda.

Media promotar detta chip som början på någon ny teknologi. En början på framtiden där vi använder oss av chip istället som kan läsas av och lagra information. Lite som en renodlad science fiction film där vi alla är ”märkta”. Pengar används inte längre och allt lagras i chip och i datorer . ”Det bekväma sättet att leva”. Ett liv då du inte behöver hålla koll på några koder eller bankkontonummer längre, och du kan bli insläppt i ditt hus genom att scanna av din hand.

Inget behov för nycklar eller koder längre.. va gött.. eller?

Jag kan ärligt erkänna att jag tycker det låter både bra och smidigt. Aldrig behöva tänka på att hämta ut några pengar eller komma ihåg några koder eller liknande. Det blir mindre att hålla reda på så att säga. Men där stannar också det som låter bra med det. Det jag motsätter mig först och främst är just att ha ett chip inopererat i mig, men sedan finns det givetvis mer som får mig att vägra.

Vad är ett RFID chip då?

Chipet i sig är nästan lika litet som ett riskorn, och ska varken kännas eller synas under huden. I dagsläget är chipet täckt av ett glashölje som ska skydda det från att gå sönder. Det har förmågan att skicka ut en radiosignal för identifiering, som avläses av en scanner, och den signalen sträcker sig från några cm till nån dm ut från chipet. Dom chip som görs idag kan lagra en sifferkod och har ett lagringsutrymme, men allt eftersom tekniken utvecklas så lär detta minne utökas, och i dagsläget är jag osäker på exakt hur mycket data ett chip rymmer. Något jag kan garantera dock, det är att minnet kommer utökas samtidigt som vår teknologi gör det. Idag kanske det rymmer 1kb medan det nästa år uppgår till 1mb.

Dock är det inte lagringsutrymmet som får mig att känna motstånd mot detta chip, utan alla möjligheter som den här teknologin innebär.

Jag motsätter mig det på grund av vad som sker just nu, och vad framtiden har i planerna för detta chip. Idag finns det egentligen inget att oroa sig för, och det är precis så som många tycker och tänker när det gäller detta. Idag är chipet till vår fördel och det är bra. Men tyvärr är detta bara idag och det gäller att tänka lite längre än så.

Det som skrämmer mig mest med allt detta, är att Bibeln faktiskt har något att säga om allt det här.

Jag som verkligen inte är någon religiös fanatiker eller någon som tror på det som står i Bibeln, jag ställer mig ändå lite frågande till allt detta. Det som händer just nu, det nämns ändå i Uppenbarelseboken, och den skrevs för en herrans massa år sedan. Sen visst, en del argumenterar säkert för att man kan vända och vrida på saker för att få det att passa in. Men vi känner alla till ”Mark of the Beast” och siffrorna ”666”, och precis som jag, så är det säkert många som ignorerat sånt här innan, tagit det för påhitterier och gud vet vad. Men vi ska tydligen vara i den sista tiden nu, och bevisen på detta är bland annat detta nya chip som dom vill att vi alla ska ha.

Vad händer om Bibeln har rätt?

Under videoklippet som visas nedanför, så har jag kopierat lite text ur Bibeln, från Uppenbarelseboken, mer bestämt det kapitel som rör just detta. Men innan ni läser vad Bibeln har att säga så borde du se filmen, så du förstår varför jag länkar just detta klipp. I den kan du se två stycken killar som båda har flytt från den stad där dom föddes, och dom flydde på grund av att dom skulle bli tvångs-chipade. Dom i staden som hade vägrat detta ingrepp blev dödade, enligt dom själva. Lyssna till deras historia, den är minst sagt intressant och borde få dig att börja fundera lite.

Varför gå till såna längder för att få människor att inplantera ett chip, om nu detta chip ”bara” kan göra det som sägs?!

Det jag funderar över är om det finns någon större plan bakom allt detta. Eftersom det som händer nämns i Bibeln, och en del gör tydligen vad som helst för att få igenom detta, så måste det nästan finnas något som döljer sig under ytan. Vad det är, det vet jag inte. Men om vi inte sätter stopp för detta nu så kanske det snart är för sent.

Jag tänker inte ta några risker i alla fall, elektronik och radiosignaler har inget i kroppen att göra.

Min personliga åsikt är att det är för mycket strålning runt oss redan, från allt från datorer och tv-apparater till mobiltelefoner och dataskärmar, och vi utsätts för betydligt mer än vad som är nyttigt för oss i längden. Så varför skulle jag vilja installera något i min kropp som jag vet är elektroniskt, när jag vet att all elektronik strålar, och just detta chip är inget jag varken kan stänga av eller gå ifrån.

Dom frågor jag har till dig, du som läser här, är dom frågor jag tycker du borde ställa till dig själv efter att du sett filmen ovanför.

Vill du verkligen göra något frivilligt, som andra blir tvingade till att göra mot deras vilja?!
Vill du verkligen göra något frivilligt, som andra är beredd att gå in i döden för att slippa?
Vill du verkligen göra något frivilligt, som leder till döden hos dom som vägrar, men som inte har fömånen att kunna tacka ja eller nej?!

Vad är det egentligen med detta chipet som gör att vissa människor går så långt som att döda andra, för att skrämma människor till att ta det?

Våra massmedier promotar chipet just nu, här i väst i alla fall, och detta av en enkel anledning. Vi har valfriheten här i Sverige, och i dagsläget kan vi tacka nej till ett chip, hade vi inte kunnat det så hade vi alla varit chipade nu. Det finns bara ett sätt att göra det på här i Sverige, och det är genom att övertyga oss om att det är helt ofarligt, en smart grej att göra, något som är inne, och något som alla kommer att göra. Media försöker få oss att själva till att tycka att det är något som vi skulle vilja göra, så att vi till slut gör det av egen fri vilja och helt utan tvång.

Följande står i Bibeln om RFID chipet, mer exakt i Uppenbarelseboken, kapitel 13 vers 11:

Och jag såg ett annat odjur stiga upp ur jorden, och det hade två horn som liknade ett lamms och det talade som en drake. Det utövar det första odjurets hela makt i dess åsyn. Det får jorden och dess invånare att tillbe det första odjuret, vars dödliga sår hade läkts. Och det gör stora tecken, det låter till och med eld falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. Och det förför jordens invånare med de tecken som det fått rätt att göra i odjurets åsyn. Det säger till jordens invånare att göra en bild åt odjuret som har fått svärdshugget men kommit till liv igen. Och det fick rätt att ge livsande åt odjurets bild, så att bilden också kan tala och se till att alla som inte tillber odjurets bild blir dödade. Och det ser till att alla, höga och låga, rika och fattiga, fria och slavar, får ett märke på högra handen eller på pannan och att ingen kan köpa eller sälja utan att ha märket, odjurets namn eller talet för namnet. Här behövs vishet. Den som har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 666.

Vi är alla fria att tro, tycka och tänka precis som vi vill, och allt detta känns lite som science fiction.

Bibeln nämner detta och det känns nästan som att vi är där idag, eller i alla fall väldigt nära. Kika på alla klippen och skapa dig en egen uppfattning. Finns det någon anledning att börja oroa sig eller är det bara att köra på som vanligt? Vad är det med detta chip och varför tvingas det på vissa? Planeras det för en global penga-krash där vi ska övergå till elektroniska pengar enbart eller vad är tanken med allt?

Vad tror du?

Valet är i dagsläget fortfarande ditt, men frågan är hur länge till?! Storebror USA lär nog åka på ett tvång snart, och frågan är då hur lång tid det tar innan det har kommit hit också?!

Kommentera gärna!

(Visited 3 638 times, 1 visits today)