om fritt-uttryck.se
VÅR VISION

Vi på Fritt-uttryck.se strävar efter en hälsosam och upplyst befolkning och vår tanke är att belysa de alternativ som gör detta möjligt. Vi skriver om det mesta som rör livet och vår tid här på jorden, vilket även inkluderar filosofiska tankar om Gud, och vi gör detta för att hjälpa sanningen att nå fram samt få igenom den förändring mänskligheten står inför.

Vi ser att vi alla är mer än vad vi tror, och att vår tid här på jorden är av större betydelse än vad vi någonsin kunnat föreställa oss.

VAD ÄR VI

Fritt-Uttryck.se är en alternativ kanal för information som vill bli sedd, hörd och lyssnad på. Den röda tråden är livet, att leva, döden, och allt däremellan. Här finner du en blandning av texter och filmer av varierande slag och av varierande natur, vars avsikt är att väcka nya tankar hos människan, sprida nya och gamla idéer samt förmedla kunskap och information med förhoppningen att få människor att tänka utanför de traditionella ramarna. Informationen som presenteras här är till för att expandera medvetandet, väcka den inre nyfikenheten samt att få människor till att på egen hand påbörja sitt sökande efter det som är sant.

Fritt-Uttryck.se är en samlingsplats för information, ny som gammal, bekräftad som obekräftad, inhämtad och nedskriven av privatpersoner, på ett språk som de flesta kan förstå. Informationen presenteras här i form av insändare, krönikor och artiklar av olika slag, i ett bloggformat med högt i tak.

VAD VILL VI VARA

Vi vill vara en rättvis röst åt de som saknar en, åt de som har försökt nå ut till allmänheten men fått avslag hos traditionell media. Vi vill vara en möjlighet för åsikter, tankar, fakta och idéer att få ett forum, en samlingsplats där de kan växa och få den uppmärksamhet de förtjänar. Vi vill också vara en bidragande faktor till att mänskligheten når nya höjder, genom en ökad medvetenhet om livet i sin helhet, vilka processer vi uppfattar som styrande samt hur vi skulle kunna medverka i vår livsrevy på ett mer harmoniskt sätt.

Informationen som presenteras här är inte någon absolut sanning. Fritt-Uttryck.se visar endast på en möjlig väg, men den behöver inte vara rätt eller sann för alla. Vissa saker som finns att läsa här kan vara av en skrämmande natur för vissa, men vår avsikt är inte att sprida rädslor eller hat, i någon form, eller medverka till direkta eller indirekta lögner. I de fall det har skett är det gjort högst omedvetet och oavsiktligt. Upplys oss gärna så vi kan korrigera felet.

VILKA ÄR VI

Vi är inte ett företag eller annan aktör med vinstdrivande intresse, och vi tjänar inga pengar på det vi gör här. Inte heller är vi grävande journalister med gedigen utbildning inom den skrivande konsten, även om det kan finnas dem med likvärdig utbildning och/eller erfarenhet.

Fritt-Uttryck.se består av helt vanliga människor, där de flesta, om inte alla, är privatpersoner. Vi är politiskt och religiöst oberoende med skribenter från samhällets olika skikt och världens alla hörn, med en sak gemensamt: vi har alla något att säga.

VARFÖR FINNS VI

Fritt-uttryck har uppstått som ett resultat av de vedertagna mediernas vinklade fokus och nyheter kring det som vi anser är viktigt. Vi väljer istället att se livet ur ett annat perspektiv. Vår fokus och energi riktas mot att belysa en del av den problematik mänskligheten står inför, från ett mer realistiskt synsätt, parallellt med att vi önskar lyfta fram positiva inslag av livet som vanligtvis inte får utrymme i vardagliga medier.

Har du hittat texter här på sidan som du känner har gett dig någonting positivt i utbyte mot den tid det har tagit att läsa?
– Gör då livet en tjänst. Dela med dig av kunskapen och sprid inlägget på ett sätt som är rättvist.

Har du en egen blogg eller liknande och vill kopiera delar av, eller hela texten?
Eller du kanske har blivit sugen på att hjälpa till med skrivandet och bidra med egna texter?
– Skriv ett mail till oss så löser vi det.

email: info@fritt-uttryck.se.

Våra texter får ej användas som fakta eller källa till något arbete.

Kategorier