Det finns många som skulle hävda att liv på andra planeter inte bara är en flyktig dröm, utan någonting som är högst verkligt. Min personliga åsikt går helt på samma bana. Vi är idag inne i 2014 och vetenskapen har gjort otroliga framsteg dom senaste åren. Någonting som dom vet med säkerhet, är att det finns liv på andra planeter.

Det finns miljoner om inte miljarder med galaxer i hela universum, och det expanderar mer och mer för varje dag som går, så det vore väldigt ologiskt om vi var ensamma om att vara så utvecklade som vi är. Men trots detta så finns det fortfarande dom som tvivlar både på att det skulle finnas liv på andra planeter och att detta liv – om det nu finns – skulle vara lika intelligent som det vi har på vår Jord.

Jag förstår att folk tvivlar – för vart är alla löpsedlar som säger att det cirkulerar UFO’n på vår jord och att dom besökt oss i många år?

Ingenstans i Sverige finns detta att läsa – men ändå blossar videoklipp och nyheter upp i andra länder som visar på en pågående observation från liv som härstammar från andra delar av universum. Jag har själv ägnat en hel del tid åt att kika igenom Youtube efter klipp som visar på att det finns UFO idag. Och nog finns det många klipp att se alltid. Det finns en hel uppsjö av klipp, vissa redigerade så till den milda grad att man direkt förstår att dom är fejk.

Men sen finns det dom där klippen där man inte vet vad man ska tro.

Nedan kan du se tre stycken olika filmer, två korta och en lång. Filmer som är inspelade av CNN själva. Det verkar inte längre vara en fråga om UFO’n har varit och besökt oss eller om vi är under observation. Nu verkar detta vara mer av ett faktum som få känner till. Till råga på allt, så har dom inte bara varit här och besökt oss och glidit runt lite på vårt himlavalv – nej – dom har aktivt åkt runt och stängt av våra kärnvapen på olika ställen i världen. För att citera ett av klippen så verkar det som att dom ”inte vill att vi ska leka med elden”, atombomben kan bli vår undergång och det vet dom.

Vi har besök från andra delar av universum och vi är INTE ensamma längre. Coolt!!

Men varför i guds namn står inte detta bland våra egna löpsedlar?!

I vilken del av Sverige, eller jorden för den del, är det viktigare att belysa mord och våldtäkter och annan skit som håller på, när det finns riktiga bevis på att UFO’n besöker oss.
Varför står det inte på löpsedlarna – Vi har besök från yttre rymden – UFO’n finns.

Inte någonstans bland våra tidningar finns detta att läsa. Men varför? Inte kan det väl vara så att vi skiter i om vi får besök eller inte? Vi som en mänsklighet har ju gått och undrat och oroat oss i årtionden kring denna frågan. Nu har vi svaret – men det är ingen som skriver något. Att sälja tidningar är väl det viktigaste för dom som skriver dom, och trycka upp UFO med stora bokstäver hade kanske fått folk att undra hur det står till med den tidningen egentligen. Men människor idag är så insnöade i sitt gamla sätt att tänka, så det enda dom tror på är det som står i tidningarna och i TV’n. Så varför är det ingen idag som tar tag i denna informationen och kommer ut med den på bästa nyhetssändningstid, så folk får upp ögonen för vad som händer.

En teori som råder bland många konspirations-teoretiker är att detta hålls hemligt av våra regeringar för att vi inte skulle klara av sanningen.

Världen är inte ”redo” för någonting så stort som UFO och Aliens. Men detta är inget val som våra regeringar borde ta utan det borde ligga i allas intresse att få veta sanningen om världen – inte den fiktiva sanningen som nyheter diktar upp. En del teorier lutar till och med att detta hålls hemligt för att det kommer att ske ett fiktivt utomjordiskt anfall mot vår planet, som tvingar hela världen att samarbeta mot dessa farliga utomjordingar och skapa en ”New world order”.

Om det ligger någon sanning i detta vet jag inte, det får var och en avgöra själva. Men att vi har fått besök av utomjordingar, och att dom har besökt oss ofta, det verkar det inte råda några stora tvivel kring längre.

Vi får alla avgöra själva helt enkelt. Tro på din inre sanning.

Liv på andra planeter finns – och vi har liv som besöker våran planet relativt ofta verkar det som. Se klippen nedan och bilda dig en egen uppfattning.

 

(Visited 2 709 times, 1 visits today)