Fem stycken videoklipp som jag tycker att alla borde ta sig en titt på. Klippen i sig är ca 30 minuter långa, men samtidigt så är de alla väldigt intressanta och verkligen värd all tid som det tar. Så gör dig själv en tjänst och utbilda dig lite snabbt om ämnet pengar.

Börja förstå, för kanske första gången någonsin, hur otroligt grundlurade vi alla blir av bankväsenden och vår egna regering. Det största bedrägeriförsöket någonsin kommer bli tydligt för dig, och du kommer äntligen förstå varför vi betalar skatt och är tvingade att betala räntor till banker och andra låneinstitut.

Vi blir grundlurade på en enorm skala, och många av oss är inte ens medvetna om det.

Gör dig själv en tjänst här i livet innan allt brakar ihop. Se dessa fem dokumentärfilmer om pengar och valuta. Det börjar med hur pengarna kom till, hur vi använde guld och silver som vårt främsta medel för att kunna köpa mat och/eller tjänster som behövdes, och går vidare till hur guldet och silvret blir till meningslösa metallmynt och pappers”pengar” som inte har något värde annat än det värde vi ger det.

Var beredd på att få reda på en utav de största bedrägerierna som genomförts i den mänskliga historien, och som nu är nära sin totala kollaps.

Är det dags att börja samla på sig guld och silver för att överhuvudtaget ha något av värde när bubblan spricker?
Eller är det som vissa kanaliserande medier säger? – att jorden är på väg att förändras till det bättre nu, och allt va pengar och makt heter kommer äntligen försvinna, denna gång för gott?

Den som lever får veta antar jag ;) Men tills dess tycker jag du ska göra dig själv en tjänst, upplys dig själv om hur denna enorma pengaskapande maskin fungerar, och hur den fullkomligt rånar dig på dina surt förvärvade pengar.

Orkar du inte se på alla filmerna?

Om du bara har tänkt se en film, då ska du helt klart kolla på den 4:e filmen, den som är mest relativ till det som sker idag.

För den som är intresserad av hur pengarna kom till från första början och hur allt ligger till, den ska definitivt kika på alla filmerna, vilket tar ca 2,5 timma. Men är du bara nyfiken på hur du blir lurad varje dag av bankväsendena, då räckar det med del 4.

Jag hoppas du tar dig tiden att kika igenom alla faktiskt, även om det kanske tar några dagar så är dom ändå väldigt intressanta och det är ändå en historialektion du verkligen inte vill missa.

Namaste.

(Visited 203 times, 1 visits today)