I detta inlägg har jag länkat ett kort videoklipp som visar fördelarna med hampafrö. Detta frö är det få av oss som använder idag, men vi borde definitivt integrera det i vårt dagliga näringsintag.

Hampafröt är ett av de mest innehållsrika fröer som finns tillgängliga för oss. Det är en komplett proteinkälla som består av alla de åtta essentiella aminosyrorna och innehåller en massa fibrer som håller magen igång. Den innehåller de essentiella fettsyrorna Omega 3 och 6 och är bra för hud, hår, immunförsvar och ögon. Dessutom innehåller hampafrön mycket vitaminer och mineraler främst kalcium som är bra för våra kroppar.

Med tanke på att fröt från denna växt är så innehållsrikt, så undrar man ju hur själva plantan är, som fröt kommer från. Vi borde egentligen titta närmare på alla dessa egenskaper denna växt sägs ha, alla läkande egenskaper det vill säga. Jag har läst en del alternativ medicin och snubblat över denna växt i många sammanhang. Det som har väckt mitt intresse mest är det faktum att väldigt många cancersjuka människor i USA, och i andra delar av världen, har använt sig av oljan från Cannabis för att bota sig själva, både ifrån han-plantan och hon-plantan.

Detta har dom gjort istället för cellgiftsbehandlingar och det har visat sig fungera väldigt bra.

Av alla rapporter jag läst så är det en enda som inte lyckats besegra cancern med oljan, medans andra har gått från att vara dödligt sjuka och fulla av tumörer, med bara några få månader kvar att leva, till att bli fullt friska och fria från allt va tumörer och cancer heter.

Exemplen på dessa mirakulösa helningar är många, men det är inget som mainstream-media tar upp.

Rapporter då folk tagit sjukdomarna i sina egna händer, och överträffat den västliga läkekonsten med mil mätta, såna rapporter får mig verkligen att fundera.

Varför görs inga experiment här i Sverige?
Vi var en gång i tiden världens främsta land när det gällde sjukdomar och läkning, och vi hade folk som upptäckte botemedel på både den ena och den andra sjukdomen. Sverige har haft många otroligt smarta människor genom tiderna, men vart är dom nu?

Sluta behandla symptomer och börja forska på detta istället.

Vi har ett botemedel mot cancer som knackar på vår dörr, eller stirrar oss rakt upp i ansiktet, men trots detta så har vi idioter som suktar efter pengar och ännu mer pengar, och som vägrar ta i något som inte ger dom mer. Dom bryr sig inte ett skit om att läka andra, eller forska på riktiga läkemedel, utan vill snarare att vi ska fortsätta att vara sjuka så att vi fortsätter att komma tillbaks som dom ”kunder” vi är. Dom behöver att vi fortsätter köpa deras kemiskt framställda symptom-hämmande preparat, för allt handlar om pengar i deras värld. Cancer skapar enorma summor pengar till dessa maktgalna felprioriterande individer, och vi kan vara så säkra på att dom kommer försöka kämpa emot den gräsrotsrörelse som är på väg att förändra världen.

Ge tillbaka makten till dom som bryr sig istället.

Börja forska på det vi redan vet kan hjälpa. Skitsamma om ni inte kan tjäna en enda krona på det, det har aldrig varit tanken bakom att bota någon ändå. Ni ska bota och ni har svurit en ed om att ni ska göra det också. Skäms på er som inte gör det!

Så varför undrar jag – varför är det ingen som ser till att det händer någonting? Det finns FLERA botemedel mot cancer, allt finns ute i naturen. Problemet är att naturen är gratis, så det finns inga pengar att hämta, och då väljer dom andra vägar att gå istället.

Patetiskt och tragiskt och fruktansvärt egoistiskt!

Jag hoppas innerligen att det blir förändring på detta inom en snar framtid. När det finns botemedel så ska det också göras allt som bara går, för att få fram detta, oavsett om det kostar miljarder eller är gratis.

Liv är väl ändå viktigare än pengar?!

(Visited 134 times, 1 visits today)