Hälsa2017-09-08T10:37:03+00:00

Kolloidalt Silver för nybörjare

Silver har visat sig vara otroligt effektivt mot de flesta, om inte alla, kända virus, bakterier och svampar, och används frekvent inom bland annat sjukvården för att desinfektera sår eller utrustning. Samtidigt har det visat sig vara snällt mot vår kropp och våra egna celler samt de goda bakterierna vi har i bland annat tarmarna.

Filmer, Hälsa, I Fokus|

EBOLA VACCIN baserat på rabies?

Det finns så mycket i ett vaccin som vår kropp verkligen inte borde ha i sig. Bortsett från viruset i sig, så innehåller ofta vaccinen tungmetaller och många andra ämnen som är direkt giftiga för våra kroppar och som kan skapa problem för oss själva i framtiden. Många är det som fått uppleva dom negativa bieffekterna av vaccin, och företag har fått betala stora summor i skadestånd för dom problem deras vaccin orsakat.

Hälsa|

ABC News gör en CNN bluff

Zombiesarna anfaller snart! var beredd!! - Eller så häller du upp en kopp kaffe till och lutar dig tillbaks i soffan och fortsätter din dag. Det finns inget att vara orolig för, allt är påhittat. Allt för att locka tittare, för att spä på lögnen och för att skrämma folk till att vaccinera sig. Allt handlar om pengar.

Filmer, Hälsa|

Taggar

Taggar

Translate »