Ebola viruset är på framfart sägs det, och propagandamaskinen är i full gång med att försöka få folk till att bli tillräckligt skrämda över denna epidemi – allt för att få dig och mig till att vaccinerar oss och på så sätt skapa pengar till en miljardindustri.

Men hur rädda behöver vi egentligen vara för ebola?

Jag tänker definitivt inte säga ”inte alls” – Jag anser ändå att vi behöver vara försiktiga, det är trots allt ett virus som kan ha dödlig utgång, och som samtidigt får en influensa att likna en förkylning i jämförelse. Men jag tror däremot inte på att bli så rädd så att jag springer med svansen mellan benen för att vaccinera mig och undvika denna katastrof av episka mått.

Nu anser jag dock inte att Ebola är en katastrof, eller någon epidemi heller för den delen.

Det dör betydligt fler människor årligen av enkla saker som cigaretter och läkemedel, och ska vi prata epidemi så borde vi ändå sätta läkemedelsindustrin under luppen. Ingen industri, bortsett från kanske tobaksindustrin, har skördat så många människor och fortsätter att göra det år efter år.

Varför kallar man inte läkemedelsindustrin för en epidemi av episka mått?

Det är ju dom som är dom verkliga bovarna i detta. Ebola sprids och ryktet om dess dödlighet når oss alla, men viruset är inte i närheten av lika dödligt som människor i labbrockar är som experimenterar med oss.

Hur mycket kan man egentligen lita på läkemedelsindustri?

Medans media skriker sig hesa i USA och försöker trigga igång folk till att känna sig nödgade till att vaccinera sig, så pushar läkemedelsindustrin på oss läkemedel med varierande innehåll och bieffekter i en kamp om att tjäna pengar på våra sjuka och samtidigt reducera befolkningen på ett väldigt smidigt och diskret sätt. Vi pumpar oss fulla med läkemedel som allt för ofta är fulla till bredden av bieffekter, och vi blir intalade att det är för vårt eget bästa. Upplever vi bieffekter av det ena pillret så får vi genast ett nytt som ska motverka symtomen, vilket skapar andra symtomer som får behandlas med ett annat piller – och så fortsätter det.

Snart kommer dom försöka tvinga i oss ett vaccin som inte genomgått tillräckligt med tester.

Dom har medvetet hoppat över att testa långtidseffekterna av ebola-vaccinet, enbart för att det inte finns någon tid att göra det på säger dom. Det kommer bli människor som för kanske första gången någonsin, blir levande försökspersoner till ett vaccin dom hoppas och tror kommer fungera, men vars långtidseffekter dom inte har en susning om.

Sist gång ett vaccin pushades ut för tidigt var i samband med fågel och svininfluensan – idag vet vi hur det vaccinet gick – resultatet blev narkolepsi hos vissa och andra problem hos andra. Vill vi verkligen genomgå detta igen?

Men dom säger att vi behöver det – annars kommer vi alla dö av ebola.

Nu var ju inte detta varken medias eller någon annans exakta ord, det var mina egna fördomar som talade. Men jag tror ändå det är den vägen dom kommer få oss att gå. Ta vaccinet eller riskera att dö. I USA kommer förmodligen tvångsvaccination att genomföras – här i Sverige har vi valfriheten, men frågan är om den inte ställs på spel den med?!

Ligger det verkligen någon sanning bakom detta?

Min spontana tanke säger Nej! Det är bara ytterligare ett sätt att tjäna pengar på, samt reducera befolkningens valfrihet till att leva som man vill. Bara i USA så dör ca 800 000 människor om året av läkemedel och dess bieffekter. Detta är det ingen som bryr sig om i samma utsträckning? Och detta är bara i USA som sagt, frågan är hur siffran världen över skulle se ut?!

Men att ta ett vaccin mot ett virus som inte ens kommit i närheten av att skörda offer i storlek med någon epidemi ännu känns inte så genomtänkt, och speciellt inte om man tänker på hur lite testat detta vaccin är. När det gäller nya läkemedel så blir dessa alltid noggrant testade, ibland under flera års tid innan dom blir godkända för att komma ut på marknaden – och trots detta så dör 800 000 människor årligen bara i USA av att använda dom. Läs det en gång till:

800 000 människor dör varje år bara i USA utav läkemedel som genomgått flera år av olika tester innan dom släpps lösa på marknaden. Trots alla tester så dör nästan 1 miljon människor årligen, och nu ska dom medvetet hoppa över dessa säkerhetstester för att komma ut med ett vaccin fort.

Hur tror du det kommer gå denna gången? Kommer dom helt plötsligt att lyckas skapa ett vaccin utan några bieffekter?

Vi vet nog alla svaret på den frågan.
Dom kommer garanterat att försöka övertyga oss alla om att deras vaccin är säkert, att det är något som vi måste ta för att överleva denna epidemi. Sanningshalten i deras påståenden är lika stora som deras  andra försök till att få folk att vaccinera sig. Men vad kommer långtidseffekterna att bli? Det är det som oroar mig. Om 800 000 dör i USA av säkra och testade läkemedel, hur många kommer då inte dö av otestade och framstressade vaccin?! Det är skrämmande det som pågår.

Jag kommer inte att gå på deras lögn.

Jag vägrar lita på en industri som är medvetna om att deras produkter (läkemedel) dödar miljontals människor världen över varje år, som medvetet försöker dölja fakta kring detta och sina produkters negativa effekt mot hälsan. Som om inte det vore nog, så har vissa läkemedelsföretag till och med fått betala miljardbelopp i skadestånd pga korruption och annat.

Läkemedelsindustrin är en industri som alla andra – en industri som tappar förtroendet världen över – en industri i förfall.

Är det verkligen klokt att låta denna industri ta hand om dig då?

I klippet nedanför kommer du få se mycket som kan vara svårt att tro – hur kan vi bli så lurade?

För dig som vill se mer av denna typen av videor så är det bara att stanna kvar – min plan är att dela några ögonöppnare under veckan som går nu. Förra veckan var det maten som blev anklagad och denna veckan går vi på vaccinen istället.

 

 

http://newsvoice.se/2011/04/26/kosttillskott-gav-noll-doda-medan-lakemedel-tog-784-000-liv/

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2003/11/26/death-by-medicine-part-one.aspx

http://newsvoice.se/2013/02/01/lakare-och-lakemedel-dodar-extremt-fler-manniskor-an-vapen-i-usa/

 

(Visited 130 times, 1 visits today)