Doktor David Allen diskuterar medicinsk cannabis och hur den vetenskapen som nu använder cannabinoid-baserade läkemedel borde utökas och användas i hela Amerika och inte bara på vissa enskilda ställen. Han förklarar hur cannabis borde innefattas i den dagliga dieten just för att motverka sjukdomar o samtidigt hjälpa kroppen enormt med näring och annat viktigt för att leva friskt och må bra. Vidare berättar han även lite kortfattat om cannabisoljan, och föreslår att den borde användas på sjukhus just för dess effektiva förmåga att förminska en stroke eller en hjärtattack med 50% nästan omedelbart, vilket vi idag knappt har lyckats med genom dagens läkemedel.

Videoklippet ser du längst ner i inlägget. 

Cannabis är ingen planta som gör dig hög om du äter den, och dess enorma medicinska förmåga är hittills bortom vår förståelse – ändå är den så otroligt motarbetad bland otroligt många i dagens samhälle.

Detta är någonting som kommer att förändras.

Människor världen över vaknar alla sakta men säkert upp och inser det som våra förfäder vetat intuitivt i tusentals år – att cannabis är en medicinal växt, och den förmodligen viktigaste och ”bästa” växten vi har. Och detta skriver jag inte för att man blir hög, trots att den egenskapen också har sin plats i hela funktionaliteten mellan växten och oss människor. Jag skriver det för växtens otroliga förmåga att återställa våra fysiska kroppar, på fler sätt än bara ett, och att det är viktigt att känna till detta för att göra sig av med sin rädsla för denna otroliga medicinala växt och dess förmågor.

Cannabis har den mest helande förmågan på vår kropp än vad någonting annat (läkemedel eller växt) som vi känner till i dagsläget har.

En förändring vad gäller lagen kring cannabis är dit som hela världen är på väg igen. Förr va det lagligt, trots att man blev hög, för de visste om dess medicinska egenskaper samt alla andra användningsområden denna växt hade, och lät dessa egenskaper stå för beslutet att använda den eller inte. Det var inte förrän pengar blev styrande och läkekonsten blev en industri som cannabis blev förbjudet. Men inte för att den var farlig – utan för att den ensam har makten att ta över många av samhällets strukturer. Pengarna skulle plötsligt ändra händer och människorna skulle inte längre vara i samma behov av mediciner om växten fick sitt fotfäste, vilket skulle leda till mindre pengar till den nuvarande läkemedelsindustrin och ett bortfall av många delar av den. Ett rejält maktskifte med andra ord.

Men nu är världen på väg att vakna upp – till ny vetenskap, nya upptäckter, ny andlighet på jorden och en ökad förståelse för alltet. Ett fantastiskt uppvaknande!

Denna ökade förståelse kommer innebära att cannabis kommer bli lagligt världen över. Den kommer odlas överallt och användas för dess alla möjligheter att återställa människan till dess fulla funktion igen. Den kommer att radera de flesta sjukdomar vi idag står inför och den kommer att utgöra grunden för mängder av nytt material som blir baserat på cannabis-hampa. Den kommer odlas för att göras till bilar, till kläder, till oändligt mycket läkemedel, till behandling av psykiska sjukdomar och till en större förståelse kring människan och livet. Den kommer att användas världen över för att återställa världen. Den kommer ersätta skövlingen av våra skogar för alltid och vara en grundsten i harmoniseringen av livet på planeten.

Cannabis kommer att vara den medicin och den växt som kommer stå i frontledet vid avskaffandet av sjukdomar och förlegad kemisk medicin som förstör oss.

Så bli vän med cannabis redan idag. Börja sök lite på nätet och skapa dig en egen uppfattning. Jag förmodar nämligen att de flesta bär på en uppfattning som är något felaktig, och den uppfattningen är att cannabis är farligt, en instegsdrog som leder mot fördärv och inaktivitet. När den verkliga sanningen är att det är ett av världens främsta botemedel mot sjukdomar och många av våra andra problem vi står inför i världen. Problem så som skövlingen av vår regnskog för papper och annat, exploatering av områden för att få olja och den konstanta nedsmutsning och försurning i naturen som orsakas av detta. Skövling av områden för att odla mat och därigenom tar död på djurlivet som ett resultat.

Det är mycket på vår jord som inte är som det ska just nu. Men detta är bara ett tillstånd som är just nu, och nuet är för alltid i förändring. Förändringen håller på att ske och jag ser den och gläds åt den. Vi är på väg mot en ny andlighet och ett nytt liv här på jorden, ett liv där sjukdomar botas istället för behandlas, där människor brys om istället för ignoreras. En värld full av kärlek och förståelse. En värld så olik för många att den kan kännas skrämmande.

Så jag börjar med att belysa en av de första ”skrämmande” förändringarna som sker..

Cannabis är på väg att bli lagligt.. i viss mån, och vetenskapen kommer bredda sin förståelse kring denna växt och därigenom tvinga oss att tänka om kring denna ”farliga drog”. Detta sker redan nu i USA och kommer därmed att sprida sig till övriga världen.

Detta är alltså inte så skrämmande egentligen utan en fantastisk nyhet. Men om du fortfarande har kvar din gamla ”programmering” som säger att cannabis är farligt, då kanske allt detta kan verka lite vansinnigt.

Men var inte rädd!

Detta är oundvikligt och det är fantastiskt, för nu kommer äntligen sanningen fram om hur det egentligen ligger till. Såvida du inte är 80 år redan och din kropp redan har börjat bli trött, så är det här helt fantastiska nyheter. Detta innebär att när din kropp börjar bli trött, eller om du innan det råkat ut för någon sjukdom såsom cancer, eller kanske fått en stroke eller något annat som förut har varit livshotande. Vet då att vid din sida så har du tidernas och denna världs främsta och bästa läkemedel, cannabis. Du kommer i den stund hålla botemedlet till tumörer och tidigare kroniska och dödliga sjukdomar i din hand, och denna gången helt lagligt. Du får äntligen använda cannabis som Gud tänkte, och det finns ingen makt på jorden som kommer hindra dig. Du kan bli hel igen, för kanske första gången någonsin sedan du var liten.

Då..  dvs senare.. då kommer det inte att längre finnas någon som kastar dig i fängelse eller försöker förstöra ditt liv för att du vill göra någonting bra för dig själv, som det är idag. Vi kommer alla att ha friheten att ta hand om oss själva på det sätt vi själva väljer, just för att vi väljer det och känner oss själva bäst. Inte längre kommer den västliga läkemedelskonsten att ställa sig i vägen för den gamla traditionella läkekonsten – den som är kommen från naturen och från Gud.

Den framtiden.. är inte långt borta nu.

Det jag frågar mig nu är:
Kommer Sverige stå vid sidan av och titta på när världen förändras? eller kommer vi medvetet medverka för att kämpa för samma sak och ställa oss i frontlinjen av den nya vetenskapen och medicinen?

Vi som alltid har velat vara bäst och har velat stå där i frontlinjen av alla upptäckter – just nu sitter vi på avbytarbänken och har stoppat huvudet i sanden som en treåring som vägrar lyssna på sans och reson. Vi vägrar inse att vi haft fel, trots att bevisen har bitit sig fast i ögonlocken på oss och gjort dem omöjliga att förneka. Men ändå försöker ”vi” förneka det som är så tydligt för andra, och vi gör det av rädsla. För om vi tillåter oss själva att tycka att cannabis är en medicinalväxt med fantastiska möjligheter till att helas både för mänskligheten och denna jord, då innebär det att vi indirekt erkänner att vi har gått på världens största lögn, samtidigt som vi gått till extrema längder för att försäkra oss om att vi haft ”rätt”. Det innebär att vi skulle behöva erkänna att vi gjort ”fel” och trott ”fel”, och ett sånt erkännande sitter långt in hos den som fortfarande lever i förnekelse.

Vi låter kostymtomtar bestämma vad vi ska tro, vad vi ska tycka och vad vi ska göra. Samma kostymnissar som tjänar pengar på att cannabis är olagligt och som var med och såg till så lagen kom till från första början. Växten är inte olaglig för att den är farlig, den är olaglig för att den är farlig för dem med mycket pengar, för den kan ta ifrån dem denna förmögenhet lika snabbt som vi inser att vi blivit lurade och börjar göra något åt saken.

Allt jag ber dig om är att du ska bilda dig en egen uppfattning istället.

Vi är alla bättre än så här. Vi borde också slå upp den nya dörren till ny vetenskap som det görs i olika delar av världen just nu. Vi borde ta mig fan kasta ut de gamla kostymtomtarna som bara tänker på makt och pengar och ersätta varenda en av dem, en gång för alla, med människor som vill lära och bota och uppfinna och upptäcka saker som är bra för hela mänskligheten, inte bara för ett fåtal.

Vi behöver vakna upp nu!

Världen är redo – är Du?!

 

(Visited 167 times, 1 visits today)