De första 3 minuterna av detta klipp är väldigt lätt att skratta åt och vifta bort som rent nonsens. Jag själv spenderade de första 3 minuterna med att spekulera i vad det var för fel på killen som spelade in denna filmen. Han tittar på sin mobil och konstaterar att flygplanen som inte syns på hans mobils flightradar måste vara fejkade flygplan, de kan inte vara riktiga eftersom mobilen inte hittar dem medan han själv har dem i blickfånget.

Under 3 minuter så skakar jag på huvudet lite smått och undrar hur han mår egentligen.. Men 3 minuter och 50 sekunder in i filmen då händer det plötsligt något, och jag slutar genast fundera över hur han mår och tappar hakan..

Vad är det egentligen han har fångat på bild?

Ni som läser får mer än gärna kommentera detta videoklipp, jag vet inte vad jag ska tro nämligen. Jag har sett en hel del med klipp på UFO’n som varit både tvivelaktiga och övertygande, men aldrig något som detta. Så dela gärna med dig av vad du själv tror, jag är nyfiken på alla spekulationer kring detta.

uppdaterad: 2019-03-09.

Dessvärre verkar det som att filmen har tagits bort av Youtube. Varför den är borttagen kan man fråga sig, då filmklipp och kanalen tillhörde samma person som filmat och ingen musik fanns i klippet, vilket innebär att det inte är något copyrightbrott som legat till grund för att filmen skulle raderas. Har försökt att hitta klippet på andra ställen men har hittills gått bet. Låter dock länken till videon ligga kvar för egen påminnelse. Kanske letar upp ett likvärdigt klipp när mer tid finns att tillgå.

 

(Visited 635 times, 1 visits today)