En sida som jag själv besöker relativt ofta för att hämta lite egen inspiration har släppt lite egengjorda dokumentärer som var intressanta. Collective Evolution är en ”alternativ media” sida som tar upp mycket om det andliga uppvaknandet och vad som håller på att hända i världen, lite som jag försöker göra här fast minus den mer bloggande biten och mer inriktad som en nyhetssida. Lite som Vaken.se fast på engelska.

Tre stycken dokumentärer har de hittills släppt, den första har jag precis sett klart, och jag rekommenderar den starkt. Tre killar som gör sitt för att förändra vårt inprogrammerade sätt att tänka och se på världen och samtidigt visa dess nuvarande tillstånd. Personligen tycker jag dom gör ett bra jobb. Det är viktigt att fler och fler vaknar, och det gör de. Fler och fler varje dag och förändringen är fantastisk att se.

Dokumentären kanske är lite lång att beta av med en gång, men den är definitivt intressant att se på och värd sin tid.

Den tar upp många av dagens viktiga frågor samtidigt som den belyser stora problem vi står inför och vilka faktorer som spelar mest roll i hur vi löser alla dessa problem. De går in på bankverksamheten, hur de skapar pengar ur tomma intet och hur allt är styrt av dessa pengar. Den behandlar vår miljö och vad vi gör mot den. Den pratar om hela det västliga samhällssystemet och hur det hindrar den mänskliga evolutionen just nu.

Kort och gott så går den igenom en hel del som jag personligen tycker är otroligt viktigt att känna till.

Vi har alla begränsat oss otroligt mycket i vår erfarenhet av vilka vi är och vilket liv vi skapar för oss själva. Men denna begränsning är på väg att släppa och de stora massorna börjar sakta inse att vårt nuvarande levnadssätt inte längre är hållbart. Förändringen är nära och det är hos den ”vanliga” människan det börjar. Vårt medvetande är äntligen på väg att expandera och bredda sin horisont. Livet och Vi är mer, och det är något vi alltid vetat om. Och nu är denna sanning äntligen på väg att manifesteras i världen, för första gången någonsin i jordens historia.

Det är i sanning en fantastisk tid vi har framför oss.

Uppdatering!

Det verkar som att klippet har blivit privat och inte längre tillgängligt för alla. Nedanför finns lite andra filmer gjort av samma gäng, men jag är lite osäker på om det är samma dokumentär som jag tänkte mig från början eller om det är en annan. Oavsett vad så får ni se ”The Shift” nedanför :)

 

(Visited 118 times, 1 visits today)