Det är väl knappast någon som missat att Ebola viruset har fått spridning världen över och att vissa tidningar uppmärksammar det mer än andra. En del hävdar att allt är planerat sedan länge, andra säger att det bara är ”konspirationsteorier” att tänka så – men vad tror du själv? I detta klipp får du se CNN’s försök till att skrämma upp oss lite ytterligare.

Men för att göra det lite roligare än att du ska få gissa själv hur allt ligger till, så innehåller detta klipp lite kommentarer från en kille som kallar sig för Freeradiorevolution. På hans youtube kanal som finns länkad under filmen, så finns det betydligt fler klipp med kommentarer att se. Kan tillägga att han inte har världens bästa språk, och han är inte nöjd på CNN, så den som har svårt för svordomar kan ju sänka volymen eller nåt ;)

Detta var i alla fall ett sannerligen genomskinligt försök till nyhetsrapportering av CNN.

Efter att ha sett detta klippet så undrar man ju – hur mycket stämmer egentligen av det som media visar?!
I USA är det ju numera lagligt att medvetet ljuga i media, men hur är det här i Sverige?

Får vi veta sanningen?

En sak är i alla fall säker, och det är att avsikten med denna ”epidemi” är att sälja vaccin genom att skrämma upp befolkningen, precis som med svininfluensan, precis som med fågelinfluensan. Pengar pengar pengar är det enda som styr, och i klippet nedanför så kommer du att få se vilken makt pengar har över vissa.. skådespelare.

 

 

Klippet är hämtat från Youtube kanalen: Freeradiorevolution

https://www.youtube.com/channel/UC3xHAfZZqbMMWjc1ed1ajow

(Visited 175 times, 1 visits today)