Saker som vi kan ta på som vi alltid trott varit fasta och fixerade i denna delen av världen, dessa saker är egentligen i en konstant rörelse och vibrerar med en otrolig hastighet, vilket skapar illusionen av att det är något fysiskt och fast. All denna rörelse, dessa frekvenser av energi, tolkas sedan av våra fem sinnen för att uppenbara sig som den värld vi lever i och känner igen.

I själva verket finns inga fasta former, det upplevs bara så av våra sinnen. Detta har bevisats av kvantfysiker världen över genom upptäckten att kärnan i en atom inte är ett fast eller fysiskt ting, utan energi i rörelse.

Allt är egentligen en illusion skapad av våra sinnen

En vacker och otroligt komplicerad illusion förvisso, men trots allt så är världen bara en illusion skapad av våra sinnen. Ingenting är vad det ser ut att vara, och allt är levande och innehåller ett medvetande på något plan.

Livet är så mycket mer än vad vi kan se och röra vid

Om vi begränsar vår uppfattning till det fysiska enbart, ja då riskerar vi att missa livets magi. Tror du på den värld vi lever i, eller är du en själ som håller på att vakna upp till just den insikten, att allt vi ser är en illusion, skapad av våra sinnen.

Filmerna kanske sätter vissa saker på sin spets, och får dig förhoppningsvis att börja fundera över möjligheten till att saker och ting inte riktigt är vad dom ser ut att vara. Detta är en del i att vakna upp, och det kan vara skrämmande att komma till insikt om och få en förståelse för att denna värld vi lever i, blott är som ridån på en teater. Den visar det den visar, men det är när den åker upp som du inser sanningen om allt, och det är när denna ridå åker upp som du kanske får glimta in i den riktiga verkligheten.

Vi lever i sanning i en helt annan värld än den vi växte upp med. Livet är så mycket mer än vad vi fått lära oss, och då har vi bara börjat skumma på ytan hittills.

 

(Visited 134 times, 1 visits today)